Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dag var skrattet helt gratis

Ord fyller molnen
Bubbla efter bubbla

Svarar med viss tvekan
Iakttar det språk som får henne att le
Väntar på nästa

Energin fylls och inga måsten
heller ingen måne får henne trött

Närhet återkommer
Vishet likaså
Dumhet ingår alltid

Hjärnan får gåshud




Fri vers av Dagmar
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-02 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar