Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sida vid sida

Min själ flödar i ett liv bredvid mitt
Vädjar att låta mig vara
Jag tar ett kraftigt tag runt armen
Spänner ögonen i tanken och får ett hånleende tillbaka

Chanslös

Ägd




Fri vers av Dagmar
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-09 18:20



Bookmark and Share


  Kajan VIP
I texten cementeras en position alltmer, för att avslutas med ett ord som förefaller vara ett faktum. Hårt.
2023-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dagmar
Dagmar