Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Answer my Question!


From Heaven to Hell

Har du svaret på min fråga: Vill du följa mina spår inatt, inatt när allt är svart?
Jag tror inte dé.
Du är för feg ska du se.
Kyrkogården är en farlig plats för dej
(för dej)
Om du inte é mé mej.
(no pain, no pain)
Du vågar inte följa mej inatt,
Inatt när allt är svart.

Vad tänkte jag på?
(no pain, no pain)
De kommer bita dej röd och blå.

Varför skriker du?
Skrämde jag dej?
(no pain, no pain)

Vá inte rädd.
Du skriker som om nå´n bäddat din dödsbädd.

Tänk på dethär:
Jag kan ge dej ett liv du aldrig har levt.
Ett du inte ens kan föreställa dej.
Bortom all dödlighet, kommer vi föralltid finnas.
Du kommer allt att minnas.
Jag ska bli din skapare.
Om du bara låter mej.
Allt kommer att bli bra, bara du låter mej.
Det kan bli du och jag föralltid, om du bara låter mej,
Låter mej bita dej




Fri vers av dieyoungliveforever
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-07-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieyoungliveforever