Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårvinter


Glasklara stammar


Vårvinter
ljus över
kärrets
glasbjörks
besättning

Bland tusen
prismors
skärnings
punkter

Sköra
glasklara
stammar

Djup
förankrade

Rödlila
skiftande
björkridåer

Däremellan

De äldre
björkarnas
skorpbarks
stammar

Fyllda av
artrikt liv




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-08 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP