Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor

Svarta moln på blåa himmlar..
Sol och värme..
Träd och massa blommor
Fågelsång och färgens återkomst...

Men inte för mig...insidan är så kall...förutom mina explosiva vulkan utbrott...
Himmlarna är gråa.....mina ögon röda från gråt men iris blåa...
Allting i närheten dog när Hon slutade vattna vår gemensamma blomma......o nu kommer vi aldrig se den blomstra.....
Allting blev så svart o vitt när så fagra grå skala försvann från mig.....
Och på de livlösa grenarna...sitter fåglar som är fria men inte sjunger dom för det....

Hon var min hjärtas dam...kände mig kung när jag såg mitt ess....hon visa aldrig sina sanna avsikter genom sitt perfekta Pokerface...hon bilda par och fick ny Kåk...o här står jag knäckt....

Och fåglarna sjunger inte.....................




Fri vers (Fri form) av SgtChrille
Läst 577 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-10 00:59



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Djup och svart smärta blandat med kärlek...
den kändes.
2020-04-10

  SatansSon
vackert christer. vackert. gillade om jag ska va ärlig inte dina rimmade texter. men denna vabra.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille