Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ber om ursäkt om den röda tråden är lite kazz. Sovit dåligt, ätit dåligt och Tagit antidepresivt. Men nu jävlar måste något ut.....Märkte att första delen blev mer seriös än andra hälften hahahahaha. Mvh C


Morgon Mörker

Ilskan...gör så att det.......
Känns som hela kroppen Klias...
Demoner vill Befrias...
Hit med en präst så vi kan kontakta Messias!
Eller någon annan religiös Gallimatias...

Mår dåligt som FAN..
Över mycket så svårt att hålla det Precist.
En stökig vålnad som Poltergeist.
Över jävlig som Antikrist!
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti....Visst?

Spirituell vägledning...NÄ....bara Kör fan!
Men Haken e att jag börjat jaga Draken.
som Sankt Göran.

Jävla Kuk....börjar återigen känna mig SJUK.
Humöret skiftar från överkontroll till Explosiv...
Aggressiv....som ett Adjektiv.
Bästa Alternativ för dig o vara Passiv!
Innan jag blir....Instinktiv
Aktiv...i Nattliv....med Massiv Slaktkniv.

Ja-ja-ja....Ha-ha-ha.
Jag Fattar.
Alla gillar våldsironi....Sen händer något
o då är det ingen som Skrattar?
Till folk som ska hålla på säger jag
sug den som en Caramell!
Jagar er småttingar som Gargamel!

Ni har Fått en varning börja Ej.
För då kan Blott dina vänner sörja Dej.
Jag menar jag e Chrilli.
Exotisk o het som Chilli.
Du är mer som Vitt Peppar.
Så liten du fortfarande luktar som din mammas Fitt Läppar.
O sluta hata-bre.
Varför tjata -ye?
Bara för jag sträcker mer brudar än Ni pratar-me!
För jag är så Skamligt Duktig.
Att när jag raggar på din morsa blir du
Manligt Fuktig.
Återigen min vän.
Fuck, svart, vit, gul, röd.
Du e wack, skit o en ful bög
En bra kväll....öl och Bara hål.
Men fucka o du får huvudvärk...
Här ta lite Paracetamol.
Eller FUCK IT.
Ta något så du kan Softa!
Om du ska vara ENVIS o undra om din brud sög min kuk
kan du leta efter Bevis i din Soffa.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-12 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille