Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan steka ytan, du är okokt för alltid




well dom tisslar och tasslar där uppe
dom ska operera in känslorna i silikonbrösten
och låta det explodera under duvnästet på juneporten
femton år senare, bussresenären
rycker tag, mer än tisslar:

jag ville inte ha din ilska
dina rostiga kärlekar i ansiktet
jag var bara på väg hem
jag var på väg att göra mina barn
till helt okej medborgare


baby, det är nåt med receptet



plocka upp risgrynen från fälten, dom är tappade
vildsvinen och det vegetariska alternativet
tetra-vinet
jag tror vi blir bra bara vi når temperatur 62
nån gång innan istiden
som borde rå nu


let it sjud



jag har bubblor kvar i blodet sen 92
du exploderade brösten
femton år senare
hey jag tog nästan mitt liv
sen såg jag hur långt fallet skulle bli

nu är allt en bonus


slå det



jag faller in och ut i kärlek
men aldrig längre ner














Fri vers av Love Död
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-10 20:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag tycker om den här, hur det bubblar och sjuder av liv utan att koka upp eller koka torrt. Fri vers som hänger samman fint med tjusiga slutrader.
2020-04-12

    Lena Staaf VIP
Sjudande dikt med känslor under grytlocket
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död