Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRUMPELI, TRUMP - tanka

Trumpen pajsare

tror att han slipper undan

trutar med hönsmun

munskydd vägrar han att ha

umgås med noblessen ju!




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-13 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man vet inte vad man ska tro om vissa...
2020-04-18

  Feliaxel VIP
Världen vore bättre utan dessa ledare som förstör mer än dom hjälper
2020-04-14

  ULJO
Finns han på riktigt. Är han inte bara ett stort skämt.
2020-04-14

  M.Eta
Bra beskrivning på en trumpen man!
2020-04-14

    Sefarge VIP
Man kan ju nästan tro
Karln är felvänd
Ändan sitter
vid mun o
tvärt om?


2020-04-13

    Max Poisé
den mest oseriösa av de oseriösa och det säger inte mycket:-)
2020-04-13

  Onomatoprofet VIP
hönsmun och clownnäsa
2020-04-13

  Niliboy
Ja, huga ligen!
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP