Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte om jag räcker



Jag älskar dig
du är så
fin
och unik
helt egen
världens bästa

och

du älskar mig
men
varför?




jag är ju bara jag




Fri vers av Havanna
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-13 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad mer kan man vara?
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna