Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal

Klockan slog precis över två och Adam kan inte sova.

Dom mörka träväggarna knakar av den kalla vinter vinden.
Ute i det svarta mörkret syns ingenting, bara ett hav av oändliga kristaller vi kallar snö.

-Bäst och kliva upp och få igång en brasa tänkte Adam.

Veden som han huggit, är undanstoppad bakom köket i ett litet förråd.

Adam öppnar dörren och tar med sig 5 stycken vedklumpar, en handfull näver och en tändare.

Värmen från brasan är välkommen.

Adam hämtar en filt och sätter sig framför brasan och tar en slurk ur kåsan.

Han tittar ut ur fönstret.

-Kristaller i natten.










Övriga genrer av SamuelP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 09:53



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Sjysst!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP