Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Penny Parnevik [dotter till mångmiljonären Jesper Parnevik, och gift med förre NHL-spelaren Douglas Murray, som tjänade 115 miljoner under sin karriär] är rädd för att Coronan skall sno hennes Inlfuencerspengar/Youtube. Jag fäller då fan ingen tår.


Stackars lilla miljonärska [Limerick]





En Parneviksdotter från Wick*
drog in stålar på människors klick,
men ett virus slog till
hennes youtube stod still
och en Penny var blott vad hon fick.

 

 

 

------------------------------------

 

*Wick är en ort i Skottland





Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-14 17:09



Bookmark and Share


    Asta Kass
Äh, Steff håll käft. Satir behövs och är lika mycket konstform som vilken annan. Kan det vara så att du själv är lite överklass? Svider det i baken när satiren sparkar uppåt? Jag säger tvärtom: Älskar Judas som mest när han skriver Satir!
2020-05-10

    Sefarge VIP
Skadeglädje den enda sanna glädjen?
Om man inte, Gud förbjude,befann
Sig där själv. Och Det kommer
Ju aaaldrig att ske!Eller hur
Judas? Du kommer aldrig
Att få 10 mille genom
Cyberrymden och
Tur är väl det?
;}



2020-04-19

    ej medlem längre
Steff vad är ditt problem? Texten är ju skitcool och dessutom med ett viktigt budskap. Det är kännetecknande för skickliga skribenter att prova flera olika genrer och behärska många stilar. Inte särskilt peppande och konstruktiv kommentar heller. Skärpning.
2020-04-17

    Steff...
Tycker du som skrivit så bra tar bort denna...
2020-04-16

    Steff...
Tycker du skulle stå över sådant här skit du som kan skriva,finns andra som kan hålla på med detta tycker jag på andra forum.....

2020-04-16

  Solweig Jansson VIP
Rykande aktuell med sting ! Jag ser nog på företeelsen influencer som ett exempel på något för mig svårbegripligt, t.ex. läste jag att Pernilla Wahlgrens dotter omsätter 7 miljoner senaste året på att ge unga levnadsråd ! Man baxnar !
2020-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Limerick med klös! Men ack, vilken tragik! Och Petter Stordalen gråter om nätterna. Tur att man inte har dessa bekymmer.
2020-04-14

  Öknens Ros VIP
Influencers kommer snart vara ett minne blott. Kul limerick!
2020-04-14

    Lena Staaf VIP
Snitsig limerick! Nej till denna influencer sträcker sig inte min solidaritet. Det finns så många andra som man kan gråta och förtvivla över. Tänker på alla timanställda, inte minst inom hemtjänsten, som nu förutom ekonomisk härdsmälta även tvingas bolla med sina och brukarnas liv.
2020-04-14

  KattenKin VIP
Nä verkligen inte synd om henne för fem öre! Bra plakatlimeric! Gillar hur du använder dig av reflektioner i den aktuella samhällssituationen under coronapandemin och gör odödlig dikt utav det i giftig förpackning. Tänkte att det var så poeterna jobbade förut, med riktad kritik mot företeelser hos den så kallade överheten.
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP