Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du sett…

ångestens ansikte…

klumpen växer i halsen

ögonen vill tränga ut

paniken våldför sig medan hjärtat bankar

döden hägrar och ändå rädslan att dö

människor omkring tycks oberörda

självföraktet växer

livet blir som en trång cell

spegelbilden måste krossas

skära och rispa

slita av håret

 

tröttheten

 

ångestens alla frön

och alla dess rester finns kvar…




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 17:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är som att falla ner i ett svart hål och inte veta om man blir kvar där eller kommer upp i ljuset.
2020-04-16

  överlevaren VIP
Starka känslor skaver i själen och känslor är itu.....smärtsamt läge!
2020-04-15

    Max Poisé
Tolkar detta som självhat och det är ju destruktivt och obehaglig känsla att bära med sig. Hålet måste kännas bottenlöst!
2020-04-15

  bibbi ahrnstedt
Tack, ja så är det, gillar din strof: "döden hägrar och ändå rädslan att dö", men nu kommer våren snart vad ska vi hitta på?
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)