Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fara hemåt , egentligen ovisst vad jag har med mig i bagaget ? C-19 lr kunskaper , bättre förståelse ? Jag saknar dig Pia! Redan nu!


På väg

 


 


Att röra på sig.


Bege sig iväg.


Färden återvänder till sin start punkt..


 


Prickar punkter startplats.. där allt begav sig...


Är man mera lärd lr hänger ett visst


vemod med i bagaget?


 


Lasten av kunskaper erfarenheter som paketerats in.


Lärdom som sjunker in i benmärgen, en kompetens


som vidgat den oerfarne ...


Vad är skillnaden från början ? Hur mycket rikare är man..?


Det är inte rikedomar utan av det man varit med om !


Jag är kanske lite vemodigt inställd att inte allt har


följt ödets trådar som det nystats runt å släppts ut..


 


Jag är rik på kunskap  å jag tror jag är en bättre å förstående människa nu..


som vågar möta och begå fel ... eftersom ingen är perfekt ..


Dock kunde vi försökt lite bättre du å jag IMP... låtit rädslorna inte vart så närvarande..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-17 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //