Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Down to your knees...

 

your overwhelming love

captures my heart

i wanna do anything

to snuggle up next to you right now

to touch your simplicity 

to breath deeply our intimacy 

to share our common core

between the two of us

we've enjoyed

our heartfelt fairy tale

despite the noisy white rain

outside our windows

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-05 11:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En go och skön känsla i din fina dikt...
2020-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2020-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
vackert och sinnligt om den kärlek som bär genom alla avstånd!
2020-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och längtansfylld kärleksdikt, som njuter av att läsa.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One