Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Du glömde
ge dig själv
en liten eloge
efter alla dessa
år, av kämpande
Av att krampaktigt
hållit hoppet levande
Dina knogar behöver
oljas, ditt hjärta näras

Du glömde
ge dig själv
en liten ros

Jag hoppas
du får en
en dag snart

av dig själv
och till dig
själv...







Fri vers av Seasons VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-18 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP