Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citrongul fjäril


Luften fylld
av fågelsång

Trädens
raka solbelysta
stammar

Värmande
strålar

Spirande
ljusa lövträd
bland
gran och tall

Över
skogsbackens
tallbarr ris
och kottar
bildar skuggor
mönster

En humla slår
sig ner i
blåbärsriset

Någonting
gult fladdrar
förbi

En citronfjäril






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-19 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP