Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Så länge hjärtat kan slå
Så länge himlen är blå
Så länge jorden snurrar på
Finns det hopp för vår jord
Livet ett maratonlopp
Det sägs många ord
Ord kan förgöra
Ord kan värma
Ord kan läka
Blanda kärlek med ord
Det passar på allas bord
Var det än finns på denna jord




Fri vers av Kunzang
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-19 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang