Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROAD TRIP

 

Åker på nöjestripp

besöker platser

 

ingen annan vet

 

njuter av minnesbilder

fästa på näthinnan

 

detaljrikedomen är stor

ingen retuschering behövs

 

trots alla skavanker

trasiga hemligheter

 

vi är den vackraste

människan för varandra

 

ingen annan vet

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-21 18:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hemligheter mellan två människor...något att bevara...så fint...
2020-05-02

  Magdalena Eriksson VIP
Super fint
ligger så enkelt på tungan
som ett vackert bokmärke
2020-04-21

  Solstrale VIP
Bedårande skrivet! :)
2020-04-21

  ULJO
Fint berättat
2020-04-21

  Feliaxel VIP
Så fint
2020-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skrivet om kärlek, värme och gemenskap!
2020-04-21

  Niliboy
Ja, en del gör bort sitt resande i ungdomen, sen reser man inte längre än näsan räcker, förutom bussresorna i PRO !
2020-04-21

    Max Poisé
Ofiltrerat vackert!
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP