Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör dig redo hissa segel


Seglats


Vind som
sveper

Sol som
smeker

Morgonen
till liv igen

Gör dig redo

Lossa ankar

hissa segel

Glid mot
nya dagen sen





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-21 09:02



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Som ett avstamp för nya starter. Uppskattar rymden och hoppet som dikten snyggt förmedlar.
2020-04-21

    Max Poisé
Och det är där vi finner!

Tack för dessa hoppfulla rader!
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP