Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inget! [Ode till C-M]

 



Ack ve dig universum, moder jord och Vintergatan!

Er stank av liv är värre än en ruttnande tumörs.

Jag inväntar med tillförsikt den dagen allt förgörs,

ty den som skapat dyngan är ej Gud, nej det är Satan.

 

 

Ja, universum är en plats som bäst består av lystnad

från människor som jag för evigt vill skall gå till sängs.

Så universum hör mitt hånskratt dagen då du sprängs:

Då Intet intar Alltet och vi dväljs i ljuvlig tystnad.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-21 17:59



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Förtvivlans vrål rakt ut i vintergatan.
Vågat skriven utlevelse av vanmakt och frustration. Ångest kanske kan tilläggas.
Modig text som står på egna ben.
2020-04-28

  Linda Strega
Ännu en skön käftsmäll!
2020-04-25

  Briza media
Svavelosande! Coola rim.
2020-04-22

    Max Poisé
Satt som en smäck på läppen...skönt tempo och ett långfinger till de som uppfann all form av religion...
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP