Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Offer

Vi tappar räkningen
på dagarna och veckorna
smittade och döda

Vi vänjer oss vid försiktigheten
det nya sättet att leva
i isolering och oro

Allt bekräftar
hur anpassningsbar människan är
vi tål och härdar ut

Allt för att få överleva
att få leva vidare
det är ändå värt ett offer




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP