Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22.4-20

Inga löv på alm
full grönska efter två dygn
april överraskar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-22 20:40



Bookmark and Share


  RitaBrunner
April är verkligen en överraskningars månad! Toppen haiku!
2020-05-06

  Solstrale VIP
Prickträff!
2020-04-30

  Cikoria Blå VIP
Illustrerar verkligen hur fort den kommer och går, denna vår.
2020-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med vårkänsla!
Nu kan vi njuta av av trädens och buskarnas skira grönska.
2020-04-22

  Anya VIP
Jaa det är även här träd som börjar grönska. Fint fångat av våren.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP