Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att leva

Det knoppas nu
precis som då
snart står allt i blom
vet att leva
inte vänta
på ödesmättad dom
ty ja må de leva
uti hundrade år
nåt annat vet de ju inte om.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-23 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP