Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och den glasklara vind



sena april

annulerar

kontraktet

vårvinter



ned i en båge

sänker sig den

glasklara vind



i blidan sol och

snökrispdropp

stillar sig så

mitt väsen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-24 11:41



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"snökrispdropp"

Ljuvlig.
2022-02-19

  Boneyfrank VIP
Fint utmejslat om en tidig ”sommar”
2020-04-24

  Öknens Ros VIP
Sakta, så sakta närmar sig våren.
2020-04-24

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om brytningstid inför våren.
2020-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till våren, denna underbara årstid!
2020-04-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP