Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mig kär

Kanske var det nog så
Som du sa
och igen har du rätt
du vet bäst
Och så flinar du lätt
Svårt att dölja ändå
Liten seger för dig
Över den dumma mig
Jag har lärt läxan nu
Men det vet inte du
För att du är mig kär
Jag skall göra mitt bästa
i att göra fel




Fri vers av vt
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-25 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vt