Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välviljor



Då när andra ögons

välvilja försedde en

med tillit och lust



Då tillvaron tänjdes

ut av hejande tillrop

och tydliga besked



Då entusiasm tronade

och pekpinnesvingarna

hamnat ut i marginalen



Då när stegen bredvid

inväntade stunden och

det blev lättare att gå



Då livet så påtagligt

breddade glädjen

utan nåt i gengäld




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-26 09:07



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Vemod och nostalgi i en härlig mix. Jag älskade dikten. Min ”kopp te” helt klart!
2020-04-27

    Lena Staaf VIP
Härlig text om hur fint det känns med uppmuntran och bekräftelse! Hur man då är beredd att flytta hus ( pekpinnesvingar var ett härligt ord!).
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP