Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hinder

Lyfta sinnena

till en högre nivå

se livet och världen

från ovan

 

Hämta energin

ur möjligheterna

det kärleksfulla

som gynnar våra liv

 

Att lämna tron

att lyckan beror

på någon annan

kan öppna en dörr




Fri vers av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-29 18:45



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt. Känns som orden letar sig fram och växer i styrka och insikt.Fint.
2020-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna och tänkvärda ord i din fina dikt!
2020-04-29

    Max Poisé
Första stycket är det ultimata svaret på att växa som människa. Lära sig från andra, reflektera och fördjupa sin tankar som gör oss till en bättre version av oss själva varje dag...
Tror stenhårt på den filosofin att ständigt sträva efter en mental förbättring. Sen lyckas vi inte alltid men det är inte alltid resultatet som är svaret här, det är ambitionen...
2020-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)