Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fästen/hållpunkter


Vi känner oss själva
i det ofullständiga

I försöken att samla
föra samman ,foga

De små olikfärgade
knappnålshuvudena

Springande punkter
fästa vid varje vägskäl

Över den skissartade
kartbilden






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-30 09:48



Bookmark and Share


    Max Poisé
En dikt jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Skönt tempo, likt en snärt!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP