Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtrubbigheten

En nål sticker
mig i hjärtat:
dags att vakna
dags att minnas
Allt det goda
Allt det lyckade
Fast jag känner
ingenting
och allt
på samma gång...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-01 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP