Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inifrån sett





Blickar
ut genom
hinnan av
grådis

Den över
grönskan
och
fågelsången

Ett
dämpande filter
mellan
in och utsida

Innan
sommaren
snart ska slå ut
i full blom














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-03 08:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ser vi fram emot.
I dag är det en underbar dag här i Gävle.
2020-05-03

    Max Poisé
Sekunden innan allt slår ut...fångat förträffligt!
2020-05-03

  Kungskobran VIP
Ljuset lyfter sakta över granens topp, fåglar börjar sjunga, skuggorna skingras, natten alla läten i skogen dör ut, dagens ljud tar över, vindens sus i träden, humlornas sökande surr efter blommors nektar.
Blommorna sträcker ut sina blad mot ljuset. Alla lukter bedövar mina sinnen.
En ny underbar dag har börjat

2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP