Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde ha blivit en sten på Mars

I mig och i kosmos
faller allt

i bitar.

och bryts sönder
till intet.

jag kunde blivit en

motorväg

eller ett träd,

jag kunde blivit
en sten
på Mars.

Så jag säger alltid farväl
gjorda av

regndroppar.

Jag skickar dom
och hoppas att de ska
nå fram till

ditt fönster.
Innan du blivit sol.

För jag blir bara
sittande
när någon sträcker
fram

ett godmorron

med att låta
en buss
fyllas med tankar
på väg

av lätta moln,

som varken
skymmer
eller regnar ner

utan bara väntar
på att få ge

ett namn

i dej
och i kosmos.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-04 22:51



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fastnade för titeln som väcker tankar om själva existensen.
2020-05-05

  Hon kallar sig poet VIP
Helt fantastisk underbar. Och titeln..är kär i titeln. Bokmärker.
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg