Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen vi fann


Följer i den
nedlagda
järnvägens
spår

syll för syll

Långt iväg
över banvallens
vidsynta/vildsinta
sträckning

Tar
triangelspåret
för att slippa
byta riktning

Snubblar över
tvärgående
betongbalkar

Det sjunger
i rälsen ännu

Följer bredspåret
in genom tunneln

Ute på andra
sidan

ligger den där
framför oss

Nästan helt
igenvuxen
bland nässlor
och björnbärssnår

Vägen vi fann




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-05 09:50



Bookmark and Share


  Briza media
Fint! Lätt att se miljön framför sig, men också med ett spännande djup om man tänker lite mer.
2020-05-06

  Kungskobran VIP
Så ödesmättat, den gamla vägen leder ändå fram
2020-05-06

    Lars Gullberg
Åh vbilken fin dikt. Den når ända fram. Fint bildspråk, naturnära, ödesmättat. men full av närhet.

Fint.
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP