Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva ett liv .....


Värt besväret

Orosstarkt möte

med spegelglaset
som mellanhand

- En sån dag alltså
att möta med motkraft

Färg,liv,meningsfullhet

Med den olivgröna
kulspetspennan
att stödja sig mot

blunda och drömma
ännu en stund

Fortsätta sedan

att fylla
den här dagens
ännu blanka sidor

Skriva ett liv

en fortsättning

Värd besväret




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 11:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att skriva är nödvändigt
att leva är inte nödvändigt
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP