Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och Kärlek

En lila strimma
på himlavalvet
och en röd kind,
du rodnar
av stillheten
och sanningen
i detta ögonblick

Ditt ljus träffar
rymdens
och allt kolliderar
Du är öppen
för positiva
uppenbarelser

Ditt lugn
och din kärlek
har kommit
dig tillgodo...





Fri vers av Seasons VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP