Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Att finnas eller inte finnas. Av Berra Bäver.


Kritik på en text (1957) text på rim



En text som får en att fundera,
skall jag eller inte just flambera?
Går det att ringa och sjukanmäla sig i drömmen,
Går det att hålla sig till tömmen?
Rider en maran eller kan verkligheten fungera?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP