Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppe i berget, observatoriet.


Oh, gud! Nu börjar det!

-Herre gud, lugna ner dig, vad börjar?

-Han är här!

-Vem?

Ok, vänner, vi har känsel i hjärnan.
( )
Vi kan känna med hjärnan.
( )
Vi kan fånga in med hjärnan.

-Herregud, vad snygg han är!

Vi är fast i ett kraft-fält..

"The Jump"



(Nu kan vad som helst hända, hördes det från busken.)

Bild. Buske utanför observatoriet där vi nyfiket spanar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2020-05-08 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP