Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rödvinssås

Tja, här sitter jag!

Världens mest (iaf västvärldens..)
fantastiska (kanske mer Nordeuropas...)
skönt bruna (ärligt: Skandinaviens!)
rödvinsås (eller iaf västsveriges)
gjord från grunden (ok ok Tjörns iaf)
på egenhändigt kokad fond (västra Tjörns då då!)
och med mycket cf och grädde i under tillblivelse på spisen.

Potatis kokar.

Köttbullarna bryns på.

Oavsett hur den, såsen, ter sig i jämförelse med andra köttbullssåser rödvinssåsen, brunsåser så är den gediget gjord och den blev god!
(Bästa såsen på Klädesholmen idag?)




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-09 06:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låter ljuvligt, recept.......
2020-05-09

  Fredrik Axelsson
Här blir man hungrig och nyfiken. Gillar hur du kokar ner såsen geografiskt. Brunsås, rödvinssås, det spelar ingen roll.
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB