Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens karusell

Snurrar runt och runt

njuter av farten

lusten att bara finnas till

Dina vackra blå ögon ser på mig

Dras med farten fortare och fortare

känner värmen från dig

längtan glädjen bara du och jag i tidens rum

leendet smälter solen skiner

kärlekskarusellen stoppar

kliver ut hand i hand

Ett snedsteg av svimningskänsla

Skratten en lättnad

Vi klarade det går iväg längs vägen......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-05-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP