Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har slagit 23 gånger med en tärning, utan att få ett enda kast med etta eller sexa, i spelet 'Fia med kuf'. Fia fick bara sjutton som ekord.


Också ett sätt att vara artig (Något utökad nu)





Hur kan jag på bästa sätt
förstöra din dag,
så som du kommit
att något förstöra min?

(Som jag skulle vilja kunna
hälsa min 'granne'
eller 'fiende' om
jag bara hade en '1'.)





Bilden föreställer ett bords yta,
vilket en gång stod i en lägenhet i Karlstad,
på bordet är tre pennor arrangerade.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-10 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP