Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar inte rökare. Långt därifrån, bara deras äckliga vanor. En del rökare är riktigt sympatiska, när de sover. Det är inte alls bra att hata. Människor hamnar ibland på körgårn, dem är det ingen idé alls att hata.


Något litet om musik






Humlans flykt.
Ett stycke klassisk musik,
som likt en del andra smått härligt

irriterande stycken,
är så verkligt talade om,
stundtals.

Humlans flykt,
populär musik på hus i Kumla.
Kanske något för 'veckans musikkryss'?

Nä, det vore ju
att ge pysslarna en
alldeles för enkel utmaning.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP