Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du


När jag tänker

tänker jag på dig

I övrigt

andas jag




Fri vers av Emfre
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-07-09 19:45



Bookmark and Share


  Peppe11
mm så enkelt och så härligt!! minimalt är oftast vackrast..
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre