Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsnöje under Corona


Att pilla bort en sårskorpa

Att plötsligt
Upptäcka
En sårskorpa
Som inte riktigt
är
Mogen att pilla loss
Utan försiktigt
Mjuka upp den
För att sedan få en yttepytteliten
fnasa

Att aggressivt slita bort
Likt ett tvådagars plåster
Är
Ett av alla härliga gratisnöjen
Huden under den omogna
bortslitna skorpan
Ser generad ut,
så där lagom grisrosa
Som bara grisar har i sagorna...
Den nyförlösta huden
Ömmar
Liksom
Min innersta
Borg.





Övriga genrer av lilla t
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-11 22:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Toppen fin beskrivning av en vardagshändelse som blev till poesi. Gillas.
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t