Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om jaget.

fly fly fly fly fly
där borta ligger jag kvar
är jag hemma nu?




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad