Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

touretta om sig själv

 

skål ta mig faan

 

jag har mer stake än dom flesta




Fri vers av Nova-Liv
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-07-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv