Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herbarium

 

Jag har ett verksamt växthus
En bokskog full av syre
En spaljé som stadgar
Ett motgift
Ett kalejdoskop av olikfärgade fönster
Jag föredrar
Pelarhelgon framför pelargoner

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-05-15 15:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bokskogen tänker jag kan vara all litteratur som man kan behöva för att växa andligt. Fin lek med ord!
2020-05-15

    Max Poisé
Snyggt! Gillar din ordlek!
2020-05-15

  Solweig Jansson VIP
Jag föredrar nog pelargoner, har dock inga gröna fingrar. Menar så väl men det går ofta fel !
2020-05-15

  Magdalena Eriksson VIP
En och ett blir lite som ryggrad tycker jag i texten.
jag älskar när du definierar dig själv
som växthus
fyndiga bokskogar osv
2020-05-15

  Kajan VIP
Tänkvärd, ett hus att växa i...
2020-05-15

  Kungskobran VIP
Pelargonier som är så tacksamma.
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP