Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pingvinpornografi - [Limerick]



En nunna som bodde på Koster

var pilsk utav fan i sitt kloster:

så i stället för bön

gned hon ivrigt sitt kön

med verserna från Pater noster.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-15 16:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Och Gud såg att detta var gott..." ;-)
2020-05-16

    Lena Staaf VIP
Elegant (men var det sant?)
du skrev om denna pilska tant.
Inom klostrets valv
hennes lust den skalv
ett ämne så högst intressant!
2020-05-15

    Max Poisé
Hehe!
2020-05-15

  Briza media
Haha! Ja det var ju också ett sätt att hedra Fader vår! Fyndig och kul limerick av buskis snitt! :)
2020-05-15

    Sefarge VIP
Klassisk fyr
Nedsläckt 1977
Kul hon tände
På det kultur
-minnes märket!
;)
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP