Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårigt trams. Nåväl, jag förtjänar inget bättre, när jag INTE skriver. Håll ut. Håll i er!


Tonårssnusk

 


Aningen uppimpat dravel jag kastade upp under min tid som nittonårig Skrivarlinje-elev.


 


urinen på din blygd
känns som morgondaggen i gräset
min tupp hajar hinten
och kukelikuar mig till migrän

kväs den!

kväv den!

såja...

din glupska köttkäft
dränerar den på livskraft
begraver dess megafon
i den giriga livmördartappen


jag vill se när tuppen kräks
av skam över din mage
men du låter dig inte förledas,
tjusas, betagas, bedragas

ditt omättliga tryne
sväljer tuppens tvenne halsmandlar
suger in dem i sitt gap och klämmer åt
jag är svimfärdig av smärta
euforin och njutningen
himmelskt som en Golgatarunk

och när tuppkraken
slutligen spyr ur sig
sitt simmiga sliskiga sista andetag
mjölkar ditt stubbiga havsvidunder
dess vaga pulsslag
under små rosslande puffar av luft

så släpper du greppet,
mätt och förnöjd
hostar ut en gråblek skinnflik
med en påse nötter


jag skäms som en hund som ligger begraven

min migrän är borta







Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-15 20:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Redan här i ung ålder lyste din begåvning i orden!
2020-05-18

  Öknens Ros VIP
I huvudet på en 19-årig Judas Ekholm. ;-)
Vad månde bliva av detta? En poet av sällan skådat slag!
2020-05-16

    Lena Staaf VIP
Roligt, mustigt, fantasifullt! (Begåvad 19- åring!)
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP