Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När värdelös inte är gott nog...


Trump/Tramp..-

 
.
Han lärde sig ej någonting i plugget
förutom att förädla säljartugget;
det gjorde honom rik
på allt utom etik:
Hans gimmick är att grabba kvinns i hugget.

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Judas Ekholm VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-15 22:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget om denne obehaglige man, som ger mig rysningar.
2020-05-18

  Öknens Ros VIP
Svår barndom? Han kanske har mindervärdeskomplex? Rika människor inte alltid så lyckliga. Kompenserar sig på ett utåtagerande sätt.
2020-05-16

    Lena Staaf VIP
Snitsig dikt om en av vår nutids mest förbryllande personer. Jag förstår inte hur amerikanerna kan låta bli att skämmas över att ha röstat fram honom.
2020-05-16

  Solweig Jansson VIP
En undran vad gäller Trump: Varför är han så fientligt inställd till världen ? Han har fått allting serverat - ärvd förmögenhet, trots usla affärer har han räddats av farsan, han ljuger och bedrar sig fram, ljuger så fort han öppnar mun, har alltid flutit ovanpå - varför är han inte glad och tacksam över allt han har ! Han är onekligen intressant som fenomen - men han är förödande för många människors liv !
2020-05-15

  Annie b'larsson VIP
Ibland kan jag tycka lite synd om T, för att han är så totalt tom och så fullständigt misslyckad. Det måste ju finnas NÅT mänskligt därinne som kämpar?
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP