Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan Convid 19 och med Convid 19


En fundering

Innan sågs det bara som äckligt att:
Peta sig i näsan
Pilla sig i munnen utan tandpetare
Slarva med handtvätt

Och högst oartikt att
Nysa rakt ut
Hosta rakt ut

Nu är det med dödsförakt
En människa käkar en snorbuse
Nyser eller hostar rakt ut
Petar sig i munnen utan att ha tvättat händerna efter att du pillat på ett offentligt dörrhandtag av metall...

Tänk på den gott folk...




Övriga genrer av lilla t
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-15 22:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Samt ej förglömma Detektivfilmerna
från 30-talet.
-Vad är det där för fläck
På mattan?
Böjer sig ner tar med finger
Och smakar
säger sen upphetsat
-Jaa det är ju blod!
;)



2020-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är rätt att göra uppror.
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t