Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I lejonburen turen.... Av Ewa-Britt Nilson. Nannskog har verkligen rätt. Inte vill man se som frivilligt krrramande av varandra efter en 'lyckad' töjning av nät i fotboll.


Kritik på en text (1961) ricktigt skrivet





Händerna närmar sig varandra,
som ville de klappa likt andra,
väl kramas mera i själva tanken,
inte alls lyssna till mentala stanken,
från asociala medier o rykten som vandra...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-05-16 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP